logo Ponte Forte

ONZE COACHES

Onze coaches zijn ervaringsdeskundig

Alle coaches van Ponte Forte zijn verslaafden in herstel. Dat betekent dat zij gestopt zijn met gebruiken en de verslaving een plek in zijn/haar leven heeft gekregen waar tot op de dag van vandaag bewust mee om wordt gegaan. Levenslang verslaafd? Ja, maar toch is het ons allen gelukt om te stoppen met onze verslaving en een nieuw leven voor ons zelf op te bouwen. Nuchter blijven en gelukkig in het leven staan.

Onze Coaches zijn ervaringsdeskundige begeleiders en begeleiden jou vanuit eigen ervaring en kunde op het gebied van verslaving. Dankzij onze eigen achtergrond hebben wij begrip en kunnen wij middelenmisbruik en verslavingsgedrag goed signaleren. De trucs om het gebruik te verbergen, de diepe eenzaamheid van een verslaving, de constante trek in het middel en de onmacht om jouw eigen gedrag onder controle te houden. Zo kunnen wij jou nog beter helpen bij jouw verslavingsproblematiek!

Wij hebben allemaal onze eigen verslaving in de ogen moeten kijken en er mee moeten leren omgaan. Een nieuw leven opbouwen waarin wij bewust leven met onze verslaving en vrij zijn van obsessieve gedachten en dwangmatige handelingen. Daar kunnen wij jou ook bij helpen. Voor jouw omgeving hebben wij zowel coaches die ervaringsdeskundig zijn, als coaches voor naaste van mensen met verslavingsproblematiek.

 

Voor werkgevers en het UWV

Wij hebben alle expertise met gedegen kennis van HRM, de wet Poortwachter en re-integratie trajecten in huis.